Апел на ЈП „Паркови и зеленило"

На Водно ноќе никако!

ЈП „Паркови и зеленило" од Скопје апелира граѓаните да не ја посетуваат Парк шумата Водно во вечерните и ноќните часови.

Причината за апелот, како што наведуваат од ЈП „Паркови и зеленило" е „се поголемиот број на пожари кои избувнуваат последниве денови".

Поврзани

Најнови вести

Коментари