На Шарените штитови спуштаа, сега сакаат новинари да нема (ВИДЕО)

Пред Собранието полицијата се судри со лицата кои протестираат против промената на уставното име на Република Македонија и договорот кој беше потпишан со Грција.

Со употреба на солзавци и шок-бомби полицијата се обидува да ги растера граѓаните кои протестираат против промена на уставното име ...

При протестите беше уапсен новинар без никакво образложение ..

.Вечерва го ослободија, привремено (ВИДЕО)

 

Поврзани

Најнови вести

Коментари