– На 31 октомври масовно да излеземе на изборите и да избереме промени, проекти, победи.

#СоздадиНоваИднина за Охрид и за Македонија.

Заокружете број 7!, напиша на својот Фејсбук-профил лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски.