Муареми: Доколку Русковска располага со сознанија и информации нека поднесе обвинител акт

Директорот на Управата за финансиска полиција Арафат Муареми ја повикува јавната обвинителка Вилма Рускоска, доколку располага со сознанија и информации … Продолжи со читање Муареми: Доколку Русковска располага со сознанија и информации нека поднесе обвинител акт