МОЖЕ ДА НИ БИДАТ ВРАТЕНИ ВИЗИТЕ ЗА ЕУ по скандалот МАФИЈА

ВМРО ДПМНЕ, преку претседателот Христијан Мицкоски, објави документи – Афера Мафија – со кои јасно се докажува дека македонската полиција, … Продолжи со читање МОЖЕ ДА НИ БИДАТ ВРАТЕНИ ВИЗИТЕ ЗА ЕУ по скандалот МАФИЈА