Митко Чавков гo исeлуваат од функционерската зграда

Митко Чавков поранешен министер за внатрешни работи и директор на Бирото за јавна безбедност денеска го иселувале од функционерската зграда, која се наоѓа после новата Железничка станица.

Фотографиите редакцијата на А1он ги доби од станар на зградата кој тврди дека од функционерската зграда повеќе лица го иселувале Чавков.

Во истата зграда од 2013 до пред една година во неколку станови се водеа дека живеат по десетина лица од Пустец.

Поврзани

Најнови вести

Коментари