Потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Владо Мисајловски, денеска беше во посета на Скудриње и Жировница.

-Денеска заедно со кандидатот за градоначалник за Маврово и Ростуше д-р Мевмет Џафери, бевме во посета на прекрасните села Скудриње и Жировница.

Време е за промени и нови проекти за сите луѓе во Маврово и Ростуше, време е сите заедно да создадеме нова иднина, пишува Мисајловски на Фејсбук.