Кога провизијата за власта е поважна од здравјето на граѓаните, тогаш сакаш набавката на вакцини да оди преку фантом фирма од Хонг Конг.

Во меѓувреме бројот на жртви расте, а економијата тоне!, реагира по објавениот скандал поврзан со владата а во врска со набавката на кинеските вакцини пратеникот од редовите на ВМРО-ДПМНЕ Антонио Милошоски.

📢Кога провизијата за власта е поважна од здравјето на граѓаните, тогаш сакаш набавката на вакцини да оди преку фантом фирма од Хонг Конг. 📌Во меѓувреме бројот на жртви расте, а економијата тоне!

Posted by Antonio Miloshoski on Tuesday, March 9, 2021