Милошоски на ФБ: Зошто владата ја крие анкетата спроведена во Јули

Зошто владата ја крие анкетата спроведена во Јули?!
На прашањето дали ќе излезете на референдумот, на ниво на Македонија, само 31% одговориле дека ќе гласаат, што е 562.000 од вкупно 1.814.600 запишани гласачи. Мнозинството одговориле дека се за #бојкот.
Во Битола, на општинско ниво, само 22% од испитаниците рекле дека ќе излезат на референдумот (18.000 од вкупно 83.000 запишани гласачи). - пишува Антонио Милошоски на ФБ.

Поврзани

Најнови вести

Коментари