Милошоски до Димитров: Со љубов, твојата Мајка, Ратка Димитрова

Пораки за Никола Димитров:
- се прави национална самоликвидација
- без политички консензус
- длабоко го подели народот
- Манифест за одбрана на името
- народот да разбере додека не биде предоцна
Со љубов,
твојата Мајка, Ратка Димитрова
Април, 93та година

Поврзани

Најнови вести

Коментари