Мицкоски: ВМРО-ДПМНЕ не се согласува со зголемување на старосната граница за пензионирање

Мицкоски: ВМРО-ДПМНЕ не се согласува со зголемување на старосната граница за пензионирање, неспособноста на владата не треба да се крши на грбот на работниците, порача лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски.

 

Поврзани

Најнови вести

Коментари