Мицкоски: Студентите ја напуштаат земјата - одат на печалба во странство (ВИДЕО)

Студентите си заминуваат од Македонија - она за тоа што ние ги учевме, она за што ние ги обучувавме не можеме како Македонија да го користиме. Ја напуштија земјата и сега своето парче леб, својата кариера, својата професионална наобразба за жал ја градат во некоја туѓа земја, вели лидеорт на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски. ВИДЕО

Мицкоски додава ваква апатија никогаш не било во Македонија. Не излажаа, не изневерија. Ветуваа живот донесоа чемер и јад.

Поврзани

Најнови вести

Коментари