Ве тресам јас четврта година по ред, затоа што сте уплашени дека доаѓа денот кога сите вие криминалците обединето и сложно ќе одговарате, напиша лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски, по обвинувањата на СДСМ дека е вмешан во врска со плаќањата за косултански услуги на германски пратеник.

Тој додаде дека ја извршувал функцијата Генерален секретар на партијата од август 2017 до декември истата година.

Јас сум генерален секретар на ВМРО-ДПМНЕ од август 2017 до декември 2017 година. Вие ќе продолжете да се тресете од стравот дека нема договор со мене, бидејќи јас не се договарам со криминалци, стои во постот на Мицкоски.

Ве тресам јас четврта година по ред, затоа што сте уплашени дека доаѓа денот кога сите вие криминалците обединето и…

Posted by Hristijan Mickoski on Saturday, March 20, 2021