Македонија ќе треба да му исплати оштета на Груевски

Од целава калакурница, најјако ќе биде кога тужената странка пред Европскиот суд за човекови права во Стразбур – Република (Северна) Македонија, дополнително ќе треба да му исплати и ОШТЕТА на Грујо за нефер судење и нелегално апсење без одземен имунитет!

Поврзани

Најнови вести

Коментари