Интегрален текст од изјава на Наташа Котлар, кандидат за градоначалник на општина Центар
Почитувани, 
 
Ќе обезбедиме стипендии за ученици од социјално загрзоени семејства, талентирани ученици и за првенците на генерација од основните училишта.
 
Ќе обезбедиме секоја година по 20 стипендии за најдобрите студенти од општина Центар.
Линк од видео материјал: