Поддршка на омилениот спортски клуб Работнички, како и реконструција на салата во Градски парк најави Наташа Котлар, кандидат за градоначалник на општина Центар.

– Ќе продолжиме со поддршката на нашиот омилен спортски клуб Работнички. Ќе го вратиме сјајот на нашиот кошаркарски клуб со кој се гордееме. Ќе ги поддржиме нивните гостувања, инвестиции во дресови, опрема и слично. Ќе ја модернизираме и реконструираме спортската сала Градски парк. За спортот во Центар, за Центар со душа!, рече Котлар.