Бутел е одбранет! Со овие зборови Дарко Костовски од ВМРО-ДПМНЕ прогласи победа во Бутел.

„БУТЕЛ Е ОДБРАНЕТ!

ПОБЕДА ВО ПРВ КРУГ!

ВИ БЛАГОДАРАМ ОД СРЦЕ ГОРДИ МОИ БУТЕЛЧАНИ“ – напиша Костовски на својот Фејсбук-профил вечерва.