Ќе се чисти и дезинфицира резервоарот за вода во Драчево

Од ЈП „Водовод и канализација“ информираат дека поради чистење и дезинфекција на левата комора во резервоарот во Драчево можно е да има намален притисок во населеното место Драчево во периодот од 8 часот до завршување со дезинфекцијата (општина Кисела Вода).

извор: Makfax

Поврзани

Најнови вести

Коментари