„Измислете прекршок и остранете го“, стои во најавата на ВМРО-ДПМНЕ на прес-конференцијата која е закажана во 9,30 часот на која ќе бидат обелоденети кој е на црниот списока на МВР за малтретирање на грашаните.

„… И многуповеќе детали од режимот под команда на Заев и Спасовски.

Утре нови информации од аферата за слосторничко здружување на полицајци кои му служат на СДСМ, насочени кон следење, притисоци и малтретирање на неистомислениците на власта“, стои во најавата на ВМРО-ДПМНЕ.