На улицата кај Народна банка во насока од Железничка станица кон Центар врие од полиција и истата е затворена за сообраќај. Според информациите од теренот, а и она што можеше да го забележи нашата екипа причината е изгорен автобус на ЈСП.

Засега нејасно е како автобусот се запалил и дали има повредени патници. Нашата екипа е на теренот, и наскоро следуваат нови информации…

Фото: Вечер.мк