Сречен ден

Иван Исцелител ги поднови кумановските тенисери

Божјиот човек Иван Исцелител вчера донираше опрема за локалниот тениски клуб од Куманово. Донацијата на Иван се маици и мрежи.

-Секогаш донирам за спортот, за младите и за овој град. Младите тенисери се наша иднина. Ова е прекрасен терен и прекрасен тренер, рече Иван Исцелител

Инаку како што е познато на македонската и "светцката" јавност Иван Исцелител со години наназад донира во хуманитарни цели.

Видео запис од донацијата на Иван Исцелител

 

Поврзани

Најнови вести

Коментари