Исчезната Викторија по шест дена се врати дома

С.Н. од село Суводол пријавила дека нејзината 15-годишна ќерка, која беше пријавена за исчезната на 02.11.2018 година, се вратила дома во село Суводол.

Случајот бил пријавен вчера околу 16 часот во полициската станица Демир Хисар.

Поврзани

Најнови вести

Коментари