На социјалните мрежи објавени се информации за тоа кога последен пат е видена девојката од кочанско која исчезна вчера.

„Исчезната е Наташа Николова од Оризари, Кочани. Полицијата ја бара, последен пат е излезена од дома во 8 часот наутро. Ќе ве молам ако некој ја видел или знае нешто да се јави во полиција. Се надеваме дека е жива и здрава.“ Споделете, пишува Нате Стоилова на фејсбук.

Споделете ја објавата и доколку ја видите девојката пријавете во полиција.