Грмеше цел Прилеп – ЕДНО ИМЕ ИМАМЕ (ВИДЕО)

"Грмеше цел Прилеп – ЕДНО ИМЕ ИМАМЕ!! Предавници! Бесилка!Предавници!"

Тие порачуваат дека референдум нема да има, а ако на сила се наметне, ќе биде негативен.

- Слушни го народот претседателе, ова се Македонци, не подлегнувај, порачуваат демонстрантите.

Тие упатија и порака до премиерот Заев.

- Заев ако сака нека си го смени името, нека не ја чепка Македонија.

Поврзани

Најнови вести

Коментари