ГРЧЕВА ДО ФРЧКОСКИ: Драфтот се напиша во Берн, целиот текст во Тирана, а се завери кај нотар во Приштина

Поранешната пратеничка Солза Грчева на социјалната мрежа Фејсбук му одговори на екс министерот од СДСМ Љубомир Фрчковски за тоа кој им ја напишал платформата на Албанците.

Фрчковски се прашува кој им ја пишувал платформата на Албанците од која тој паднал во несвест?! Еве да му помогнам. Драфтот се напиша во Берн, целиот текст во Тирана, а се завери кај нотар во Приштина. И да го прашам. Има некој кој (му) поверува дека 70.000 гласови се добиле за "граѓанска опција"? Е еве ги "граѓанските" барања, пишува Грчева на Фејсбук.

Поврзани

Најнови вести

Коментари