Градоначалникот на Кичево го слави изгласувањето на Законот за јазиците (ФОТО)

Градоначалникот на Кичево, Фатмир Дехари заедно со своите пријатели го прослави изгласувањето на Законот за употреба на јазиците, известува Aktuale.mk.

Поранешниот борец на бригадата 112 Мујдин Алиу, Хамзи Гаши со свој статус на Фејсбук.

-Прославувајќи го официјализирањето на албанските јазик, војници, борбени другари на 112-та бригада Мујдин Алиу. Нема поубаво нешто од тоа кога аманетите од војната се реализирани, пишува Гаши на Фејсбук.

Поврзани

Најнови вести

Коментари