ГОЛЕМ ПОЖАР ВО КУМАНОВО: Гори фабриката за леб „Жито Мел“ од Куманово!

Фабриката за производство на леб и бели пецива од Куманово „Жито Мел" гори, информираат граѓаните, а на социјалните мрежи веќе се споделуваат фотографии и снимки од пожарот кој ја зафати фабриката

Житомел е една од фирмите на Бајруш Сејдиу која по неговото затварање го водат членови од потесното семејство.

„Жито-мел" е најголем производител на леб во Куманово и доколку огнот не биде брзо изгасен, граѓаните стравуваат од опасност градот да остане без леб.

извор инфомакс

Поврзани

Најнови вести

Коментари