Сајбер безбедност на македонската влада, некој на нивниот сајт рекламирал патики, тренерки и сандали!!!
Google тоа го памти…, напиша главниот и одговорен уредник на Радио Лидер, Љупчо Златев.

Ако на Google пребарате информации поврзани со официјалниот сајт на Владата на Република Северна Македонија – vlada.mk – ќе забележите дека Vlada.mk прикажува линкови до Air Jordan, Nike, Yeezy, Adidas, Asics и други спортски брендови.