Како што може да се види на фотографиите по краткото невреме во населбата Козле, дрвјата се паднати и автомобилите на паркингот се оштетени.

Како што велат за Радио Лидер, бележаните дрвја веќе неколку години стоеле и чекале за сечење, но очигледно бившиот градоначалник на Општина Карпош Стефан Богоев не реагирал навреме, па затоа има последици на штета на граѓаните.