Евакуирани македонски туристи, поплави однесоа плажа во Грција

Големо невреме во туристичкото место Торони на вториот крак во Грција. Обилни дождови и поплави. Водата носела се пред себе. Оштетени се многу автомобили на туристите. А туристи кои биле сместени на првите спратови во објектите биле евакуирани.

Во ова место има и многу македонски туристи кои ги испратија овие фотографии до Мкњуз на кои се гледа дека невремето ја однело буквално и плажата.

Поврзани

Најнови вести

Коментари