Државен секретар за култура од ДУИ за Милошоски: Ќе им ги скршиме рацете и нозете на понижувачите на Албанците

Државниот секретар за култура од ДУИ Валмир Азири со закани го коментира нападот на пратеникот од неговата партија Арбер Адеми … Продолжи со читање Државен секретар за култура од ДУИ за Милошоски: Ќе им ги скршиме рацете и нозете на понижувачите на Албанците