Државниот секретар за култура од ДУИ Валмир Азири со закани го коментира нападот на пратеникот од неговата партија Арбер Адеми во Собранието.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Азири го прогласува Милошоски за антиалбанец затоа што бараше почитување на деловникот во парламентот и најавува кршење на екстремитети на политичките противници на ДУИ во политичката битка која се случува во Собранието.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

,,Со Арбр, антиалбанец како Антонио Милошовки заслужува повеќе, заврши времето на продавачите на магла, новите генерации Албанци ќе им ги скршат рацете и нозете на сите што ќе се обидат да ги понижат Албанците 👊”, пишува Азири давајќи му поддршка на Адеми за нападот што го изврши во Собранието каде со филџани и шише фрлаше кон пратениците.

ДИВЕЕЊЕТО на Арбр Адеми во Собрание (ВИДЕО)