Докторот Нико Беќаровски преку статус на Фејсбук пушува дека денес дознал дека можело скафандерот да служи и контаминирано лице да шета низ здрава средина.

-Мене ме учеа дека медицинскиот скафандер служи здраво лице безбедно да влезе и излезе од контаминирана средина.

Денес дознав дека можел да служи и контаминирано лице да шета низ здрава средина.

Замислете утре преку 20.000 да се рашетаат низ градов, ќе личиме на вселенска станица.

#МонтиПајтонСобрание, пишува Беќаровски.

 

Мене ме учеа дека медицинскиот скафандер служи здраво лице безбедно да влезе и излезе од контаминирана средина. Денес…

Posted by Bekjarovski Niko on Sunday, April 18, 2021