Пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ, Антонијо Милошоски на Фејсбук сподели молба од доктор кој буквално го моли министерот за здравство Венко Филипче да добие вакцина.

Милошоски вели дека повозрасни доктори специјалисти буквално молат за вакцина и дека тоа кажува многу за способноста на Заев и Филипче.

– А Лекарската комора молчи ли молчи, можеби заради судир на интереси, пишува Милошоски.

📢Повозрасни доктори специјалисти буквално молат за вакцина…..
Толку за способноста на Заев и Венко❗

А Лекарската комора молчи ли молчи, можеби заради судир на интереси❓

Posted by Antonio Miloshoski on Thursday, February 25, 2021