На социјалните мрежи е објавемо целосна видео снимка од инцидентот во Собранието, кога поранешниот министер за образование и сегашен пратеник на ДУИ, Арбр Адеми, вербално и физички нападна пратеници, кон кои фрлаше со различни предмети што му се наоѓаа при рака.