Динга низ градон, спокојство покрај езеро… Ваква убајна…, ова е описот на охриѓани за продолжениов празничен викенд.

Епа охриѓани ак не беше динга жив чоек ќе немаше … Поубо вака!

Динга низ градон, спокојство покрај езеро.. Ваква убајна.. Први мај во Охрид ❤

Posted by Ohrigani on Saturday, May 1, 2021