Девојката на Саздо добивала закани бидејќи е сведок на настанот

Прашана од судијката Даниела Алексовска Стафановски дали имала закани во однос на сведочњете за настанот, девојката на Никола Саздовски одговорила позитивно.

-Ми се јавија на телефон во училиште, не знам кој ми се јави.

Инаку таа била присутна на лице место кога се случил настанот и е прв сведок кој треба да даде исказ за убиството на Саздо.

Поврзани

Најнови вести

Коментари