Делегација од Кабинетот на Претседателот државата, предводена од генералниот секретар Миле Бошњаковски, по повод 23 Октомври – Денот на македонската револуционерна борба, положи цвеќе пред споменикот на Гоце Делчев во Градскиот парк во Скопје.

 

makfax.com.mk