Регионалниот центар за управување со кризи на Скопје, по добиеното известување од ЕВН, ги известува граѓаните дека:

Поради технички интервенции во електро дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија задутре ќе останат следните корисници:

-07:00 до 18:00 часот, корисниците од објектите во индустриската зона на ул. Борис Трајковски лоцирани на потегот од нас. Пинтија до с. Батинци, (Општина Кисела Вода).

Без струја на ден 03.10.2022 година ( понеделник) ќе останат:

-09:00 до 11:00 часот, корисниците од бул. Партизански одреди зграда бр. 165. (Општина Карпош )

-09:00 до 14:00 часот, корисниците од дел од ул. Дамаска, (Општина Карпош).