Дел од корисниците на Припор ќе останат без вода

 

ЈП „Водовод и канализација“ извести дека денеска корисниците од Втора зона Припор од 10 часот ќе останат без вода.

Прекинот ќе биде поради поставување регулатори и цевка, а вода ќе нема сè до завршување на работните активности.

извор: Makfax

Поврзани

Најнови вести

Коментари