Од 20:45 часот вечерва прекинато водоснабдување имаат корисниците од населба Хром, соопшти ЈП Водовод и канализација-Скопје.

Прекинот е поради дефект на затворач (шибер) на улица „Воин Драшкоци“ број 30 и ќе трае до неговото отстранување