Без вода вечерва ќе бидат корисниците на дел од улиците „Козле“, „Милан Марковиќ“ и „Крчин“.

Прекинот во водоснабдувањето, како што соопшти ЈП „Водовод и канализација“-Скопје, е поради дефект на затварач ф100мм на улица „Козле“ бб (под ресторан Два Елена).