Кандидатката за градоначалник на Град Скопје, Данела Арсовска денеска оставри средба со кандидатите за градоначници на општините Гостивар и Чаир, др. Арбен Таравари и Беким Сали.

Таа на својот Фејсбуук профил напиша:

Корисна средба помеѓу двата изборни круга со моите колеги кандидати за градоначалници на Чаир и Гостивар др. Беким Сали и др. Арбен Таравари.
Разменивме искуство од првиот круг и си посакавме уште поголем успех во вториот круг на изборите.