Велимир Смилевски:

Бутел ќе добие гасификација

Кандидатот за градоначалник пред присутните истакна дека ќе се реконстрира патната инфраструктура но и светилките во целата општина. Пред присутните се обратија и кандидатот за градоначалник на Скопје Петре Шилегов, и претседателот на СДСМ Зоран Заев.

Кандидатот за градоначалник од СДСМ за општина Бутел, Велимир Смилевски, на митинг пред присутните вети дека ќе ја гасифицира општината и на сите граѓани ќе им овозможи да дојдат до евтина топлинска енергија. Смилевски вети изградба на повеќе градинки во различни делови, но вети и изградба на основно училиште.

Кандидатот за градоначалник пред присутните истакна дека ќе се реконстрира патната инфраструктура но и светилките во целата општина. Пред присутните се обратија и кандидатот за градоначалник на Скопје Петре Шилегов, и претседателот на СДСМ Зоран Заев.

Поврзани

Најнови вести

Коментари