Градоначалникот на Општина центар, Саша Богдановиќ ги демантира информациите дека вчера седел во кафани за време на полициски час

– Целосно ги отфрлувам и демантирам информациите дека во текот на изминатиот ден сум седел во кафани за време на полициски час и сум прекршувал закони. Во текот на вчерашниот ден, сместував гости во хотел дојдени од Белград и кошаркарот на КК Работнички, кој е најновото засилување во нашиот клуб, вели тој

Тој додава дека за сето сместување и престој поседува документација и сведоци.

– За да се расчисти целиот случај и да се докаже вистината, сите аргументи ги доставив до сите надлежни органи.  Воедно барам извинување за напишаните текстови во рок од 24 часа и објава на мојата реакција. Во случај да не се случи тоа, ќе покренам граѓански спор, напиша Богдановиќ