Од ЕВН Македонија АД информираат дека денеска без електрична енергија ќе останат:

Во периодот од 8:00 до 13:00 часот корисниците од ул. Киро Фетак бр.14, 14а, 14б, 16, 57, 59, 61, 63, 65 и 71, како и сите останати објекти приклучени на тој извод (општина Кисела Вода).

Во периодот од 9:00 до 14:00 часот корисниците од ул. Антоние Грубишиќ бр.2. (општина Центар)

Во периодот од 9:00 до 15:00 часот дел од корисниците од ул. Борис Сарафов (општина Ѓорче Петров)

Во периодот од 13:00 до 13:30 часот објектот на Бизнис Центар лоциран на ул. Јордан Мијалков (општина Центар)

makfax.com.mk