Поради технички зафати во дистрибутивната електромрежа, денеска без електрична енергија ќе останат следните корисници:

– од 9 до 12 часот корисниците од улиците: Демир Трајко и Московска (општина Карпош);

– од 9 до 15 часот корисниците од булеварот Борис Трајковски бр. 62, објектите на „Никоб“, „Рамстор“, „А1“ до „Тинекс“, како и подулиците со број 6, 8, 10, и 12 (општина Кисела Вода).

 

makfax.com.mk