Преку објави и апели на социјалните мрежи вечерва се бараат информации во врска со човек кој исчезнал во околината на општина Аеродром

Исчезнат е Роберт Плескоњиќ Последно виден на 05.01.2022 во околината на Аеродром-Нова железничка,по што се губи секаква трага. Секаква информација е добредојдена . Телефон за контакт:075-400-329, стои во објавата на социјалните мрежи.