Апасиев до владата на Заев

Додека парламентарните партии се на лидерска средба, професорот Димитар Апасиев од „Левица" на својот Фејсбук статус имаше што да и порача на владата.

„Остајете ги да се удават во сопственото НЕЗНАЕЊЕ. При вака конципирано референдумско прашање, цензусот останува ист - али се мења мнозинството!Од релативно,станува апсолутно. Наместо 450.000, ќе им требаат 900.000 гласови "ЗА".

 

Поврзани

Најнови вести

Коментари