Потпретседателот на ВМРО ДПМНЕ Александар Николоски и неговата сопруга Александра станаа родители, а убавата вест ја соопшти Николоски на социјалните мрежи

Денес ја добивме најголемата радост! Се роди нашиот син Јосиф Николоски! Сопругата Александра и јас, како и цело семејство пресреќни!, напиша Николоски.